De definitieve gids voor Laserontharing

Dr. Menger is ons bijzonder vakkundig arts, welke juist luistert en jouw heel op je gemak stelt. Ik heb de verzorging en en nazorg als heel prettig beleven.

Epileren is afgeraden gedurende summier 6 weken wegens een treatment. Vanwege een intake hoeft u dit gebied niet te scheren, waardoor wij dit gebied goed kunnen beoordelen.

Voor eventuele pijnlijke idee, die vanwege u niet verdraagbaar is, wordt aangeraden vooraf aan de verzorging op de behandelde huidgebied ons voorgeschreven verdovingscrème (Emla crème) aan te brengen teneinde een huid te verdoven.

Cliënten melden aan dat ze gaarne behandeld wensen worden door een arts die dikwijls ons bepaalde handeling uitvoert. Voor het thema produceren we inzichtelijk op welke manier we een expertise de artsen en hun teams borgen.

Wie komt vanwege permanent ontharen in aanmerking? Iedereen welke betreffende ongewenste beharing af wil kan in aanmerking komen voor een laserbehandeling. Op welke manier efficiã«nt een behandeling is, ligt met de haar- en huidskleur aangaande het te behandelen gebied.

Als je last hebt van overmatige beharing of haar op plekken daar waar je het liever niet hebt, dan kun je permanente ontharing overwegen. Vanwege permanente ontharing wordt laserbehandeling toegepast. Op die pagina lees je over de mogelijkheden. Permanent ontharen betreffende laser

30 dagen vanwege een behandeling ook niet te zonnebaden, zonnebanken of zelfbruinende crèmes/spraytan te gebruiken.

Laser ontharen lijkt ons hele simpele en makkelijk uit te voeren ingreep. Maar daarmee is een verzorging onderschat. In Nederland mogen louter goed opgeleide therapeuten werken met lasers.

Wat zijn de alternatieven wegens permanente ontharing via geneesmiddel aangaande laser? Naast permanent ontharen via geneesmiddel van laser kun je tevens ontharen via middel aangaande IPL, radiogolven en elektriciteit. IPL-therapie lijkt in heel wat opzichten op een treatment betreffende laser: ook hier worden lichtflitsen op dit gewenste gebied aangebracht.

Na ons laserbehandeling bestaan daar een aantal zaken waar u dan ook op kan letten. Die bewerkstelligen geen ongemak. Zo is dit cruciaal naast cooling-gel of ons zonnebrandcrème met goede beschermingsfactor nauwelijks verschillende producten op een behandelde huid met te leveren. Een behandelde huid kunt u dan ook zachtjes reinigen.

Een haarzakjes welke we gedurende een behandelingen vernietigd beschikken over, moeten nauwelijks nieuwe haren verdere vervaardigen. Wel is het geoorloofd dat bij kracht betreffende bijvoorbeeld hormonen bijvoorbeeld een zwangerschap en een menopauze ofwel medicatiegebruik, enig hergroei aangaande hoofdharen optreedt. Het kan zijn desalniettemin veelal betreffende 1 touch-up behandeling wederom echt te behandelen.

Hoe lang is dit uitkomst herkenbaar? Een hoofdharen op de behandelde gebieden blijven verscheidene jaren straat. Het is immers mogelijk dat daar na ons paar jaar alweer wat hoofdharen terugkomen. Dit is dan geoorloofd om hier deze nogmaals te behandelen door middel met lasertherapie.

In het cliënttevredenheidsonderzoek vragen we cliënten veel maanden nadat ze in onze kliniek zijn geweest om het een rapportcijfer te geven op een schaal met 0 tot 10.

In uitzonderlijke gevallen verschijnen blaasjes of korstjes op de behandelde locatie. Die verdwijnen alweer na enige dagen. Regelrecht na een behandeling kunt u alle dagelijkse activiteiten alweer hervatten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *